Killgerm vindt kennisoverdracht erg belangrijk en organiseert daarom om het jaar de “Killgerm Infodagen“: een tweedaags evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en relevante thema’s binnen de plaagdiermanagement branche. Het evenement wordt georganiseerd op twee verschillende locaties: over het algemeen doorgaans regio Apeldoorn en regio Tilburg.

De dagen worden gevuld met interessante lezingen over diverse onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Tijdens de pauzes krijgen de bezoekers de gelegenheid om een 15- à 20-tal stands van fabrikanten, toeleveranciers, opleidingsinstituten en brancheverenigingen te bezoeken. Na afloop kunnen de deelnemers een toets afleggen om bij goed resultaat nascholingspunten (of dagdelen) bij te schrijven voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

De Killgerm Infodagen 2019 vonden plaats op woensdag 17 april bij het Van der Valk Hotel “De Cantharel” in Apeldoorn en op donderdag 18 april bij het Van der Valk Hotel in Tilburg.

We blikken graag terug op 2 geslaagde dagen die mogelijk gemaakt werden dankzij mevr. Anna Möller (KAD), dhr. Kor de Boer (PrivacyZeker), dhr. Bart Coenaers (LEVEL4.EU) en dhr. Jos Creemers (SHR). Het programma werd in goede banen geleid door dhr. Jenno Brookman, onze dagvoorzitter van dienst.

Meer informatie over de eerstvolgende editie van de Killgerm Infodagen zal binnenkort op deze pagina bekendgemaakt worden.

Wij raden u aan om onze nieuwsbrieven en social media (Facebook & Twitter) goed in de gaten te houden. Op die manier mist u geen enkele update! Moest u met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons kantoor op het nummer +32 (0)14 44 22 74 of door een mailtje te sturen naar marketing-benelux@killgerm.com.