Killgerm Group Ltd. is een toonaangevende leverancier en fabrikant van professionele plaagdierbeheersingsproducten en is vertegenwoordigd in 13 landen op 4 continenten over de hele wereld.

Killgerm Chemicals Ltd., gevestigd in Ossett (VK), is de grootste leverancier van professionele plaagdierbeheersingsproducten in het Verenigd Koninkrijk en biedt training en technische ondersteuning.

 

Killgerm Benelux nv, gevestigd in Turnhout (België), is één van de belangrijkste leveranciers in de Benelux. Het verzorgt leveringen aan België, Nederland en Luxemburg.

 

Killgerm Nederland bv, gevestigd te Gilze (Nederland), levert aan de Nederlandse markt. Het is ook gespecialiseerd in kwaliteitstrainingen voor professionele plaagdierbeheersers via Killgerm Training.

 

Killgerm GmbH, gevestigd in Neuss (Duitsland) is één van de belangrijkste leveranciers in Duitstalig Europa. Het levert aan Duitsland en Oostenrijk.

 

Killgerm Schweiz GmbH, gevestigd in Zürich (Zwitserland), levert aan de PCO-markt in Zwitserland.

 

Killgerm SA, gevestigd in Barcelona (Spanje), is één van de belangrijkste leveranciers in Spanje.

 

Killgerm Portugal, gevestigd in Lissabon (Portugal), toont dat Killgerm zich inzet voor het ontwikkelen en beter bedienen van deze markt.

 

Killgerm Polska Sp zoo, gevestigd in Warschau (Polen), levert aan de groeiende Poolse markt.

 

Killgerm Scandinavia, gevestigd in Malmö (Zweden), werd in november 2019 overgenomen als een van Zwedens grootste distributeurs van plaagdierbeheersingsproducten. Ze versterken de fysieke aanwezigheid in de Scandinavische landen.

 

Killgerm Ireland, gevestigd in Dublin (Ierland), werd in 2021 overgenomen. Het voormalige Sprayclear Environmental Ltd. is de toonaangevende leverancier van professionele plaagdierbeheersingsproducten in de Republiek Ierland.

 

Killgerm France SAS werd in 2022 opgericht om uit te breiden naar de Franse markt en de positie van de groep op de internationale markt te versterken.

 

Hiernaast levert Killgerm producten aan de nieuwe EU-lidstaten, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Australië en Afrika.