Killgerm Company Ltd. werd in 1893 in Cleckheaton (in het noorden van Engeland) door een groep industriële chemici opgericht. De oorspronkelijke producten waren “Sheep Dip” en ontsmettingsmiddelen voor de landbouw en ten behoeve van de volksgezondheid. Het bedrijf is na een managementovername in 1976 verhuisd naar de naburige stad Ossett en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende distributeurs van professionele producten voor plaagdierbeheersing in Europa. 

Dankzij onze hoge mate van betrokkenheid met de plaagdierbeheersingsbranche ondersteunt Killgerm professionele plaagdierbestrijders in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid gamma aan innovatieve en hoogwaardige producten, training en technisch advies en zijn actief lid van verschillende brancheverenigingen.

De Killgerm Group is wereldwijd actief met kantoren in Groot-Brittannië, Australië, de Benelux, China, Duitsland, Frankrijk (Q3 2022), Ierland, Polen, Portugal, Spanje, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. De groep heeft in deze landen meer dan 210 werknemers in dienst.

Het bedrijf is in particuliere handen, de aandeelhouders zijn alle bestuurders en werkzaam binnen de verschillende bedrijven.